Καλωσήρθες επισκέπτη! Εγγραφή ή Εισαγωγή.

Εξαιρετικό καθημερινό σνακ.

Δημοσιεύθηκε στις 09 Νοέμβριος 2020
Εξαιρετικό καθημερινό σνακ.

Υψηλή διατροφική αξία.

Οι ξηροί καρποί κερδίζουν συνεχώς έδαφος στις διατροφικές μας συνήθειες. Μάλιστα, η μεσογειακή διατροφή, που είναι η πλέον ενδεδειγμένη για μία σωστή κι ολοκληρωμένη δίαιτα, έχει τους ξηρούς καρπούς σε σημαντική θέση στην καθημερινή διατροφή.

Οι ξηροί καρποί είναι εξαιρετικοί από μόνοι τους αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Αποτελούν μια υγιεινή πηγή πρωτεΐνης και ένα εξαιρετικό καθημερινό σνακ. Έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες κι αντιοξειδωτικά, είναι διαθέσιμοι σε μεγάλη ποικιλία και μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους.

Εκτός από ωμοί, συνοδεύουν ευχάριστα το πρωινό μας, συνδυάζοντάς τους με γιαούρτι, μέλι, pancakes, κ.α.

Μπορούν να αναβαθμίσουν τις σαλάτες λαχανικών, τα ζυμαρικά, το ρύζι κι άλλα καθημερινά πιάτα καθώς και το γιορτινό τραπέζι ως γέμιση σε γαλοπούλα, αρνί ή άλλο κρέας.

Από ξηρούς καρπούς δημιουργούνται προϊόντα εναλλακτικά του γάλακτος, των αλεύρων, του βουτύρου κ.α. Όσο η vegan διατροφή και η ωμοφαγία κερδίζουν όλο και περισσότερους καταναλωτές, τόσο η ζήτηση για ποιοτικούς ξηρούς καρπούς θα αυξάνεται και η χρήση τους σε διάφορες συνταγές και προϊόντα θα είναι συχνότερη.

Η Almanda δραστηριοποιείται από το 1990 με την εμπορία, επεξεργασία και τυποποίηση ποιοτικών ξηρών καρπών κι αποξηραμένων φρούτων. Η μεγάλη ποικιλία συσκευασιών και προϊόντων καλύπτει κάθε καταναλωτή και τα υψηλά πρότυπα ποιότητας διασφαλίζουν την καλή διατήρηση των καρπών.